Loading...

Gelukkig hebben we de beelden nog...

Er zijn verschillende vormen van media te bedenken om uw merk te promoten en (nog meer) naamsbekendheid te geven. Een mediavorm die steeds vaker wordt gebruikt om grote groepen mensen te bereiken is een film(pje) of audiovisual. Met een treffend reclame- of promofilmpje vertelt u uw verhaal in een handomdraai. Hoe gemakkelijk dit tegenwoordig ook lijkt, het maken van een filmpje vereist wel de nodige kennis en vaardigheden. UTRIX beschikt hierover en helpt u graag uit de brand. Wilt u bijvoorbeeld de prachtige historie van uw bedrijf visualiseren? Of bent u op zoek naar een promotiefilmpje voor uw bedrijf of vereniging? Bij UTRIX bent u aan het juiste adres.

Hoe gaat UTRIX te werk?

Om uw verhaal zo goed mogelijk te vertellen zullen we een of meerdere kennismakingsgesprekken hebben om de nodige informatie te vergaren. Tevens is het belangrijk te weten wie de doelgroep van de audiovisual zal zijn. De ene doelgroep is absoluut de andere niet en het is belangrijk dat de audiovisual het gewenste effect teweeg brengt.

UTRIX werkt altijd met de nodige discretie en zal nooit videomateriaal openbaar maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokken personen.

Bent u benieuwd naar de audiovisuele mogelijkheden voor uw merk? Neemt u dan contact op.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een afgerond project van UTRIX voor Corsowijk Duinstraat Paterswolde.

Volg UTRIX

Facebooklogo twitterlogo

© UTRIX Multimedia 2016

 

Meest recente projecten

 

 

 

 

 

 

Admiraal de Ruyterlaan 42A

9726 GW, Groningen

 

UTRIX Multimedia

 

Adres

Plaats

E-mail